Gebruik volgende kortingscode om te genieten van 10% korting op je eerste bestelling: facelift10

Reis je binnenkort naar het buitenland en heb je een PCR-test nodig? Dan ontvangt het verpleegkundig team van Clinicare je graag van maandag t.e.m. zaterdag (uitsluitend op afspraak)

Check voor je vertrek het reisadvies en de nodige maatregelen die je moet nemen voor je bestemming via de website van de Federale Overheid.

Klik HIER om een COVID-19 PCR afname te reserveren!

1 afspraak = 1 persoon. Indien u met meerdere personen komt, gelieve voor elke persoon een afspraak te maken. Na reservatie ontvangt u een bevestigingsmail die u nodig heeft om uw afspraak te wijzigen of te annuleren.

LET OP: Indien u zich laat testen dient u asymptomatisch te zijn (geen koorts, geen hoest,…). Heeft u symptomen? Neem dan contact op met uw huisarts. Gelieve de COVID-maatregelen te respecteren, dit wil zeggen dat u het afnamelokaal betreedt met een mondmasker en dat u uw handen ontsmet. Het mondmasker dient steeds opgehouden te worden tijdens de administratieve verwerking. Het mondmasker mag u enkel afnemen wanneer de verpleegkundige dit vraagt.

Kostprijs

Indien uw arts op uw aanvraagformulier aangeeft dat u aan de gevalsdefinitie voldoet of u heeft een geldige gratis CTP-Code, dan wordt de COVID-19 PCR test volledig terugbetaald door de mutualiteit.

In alle andere gevallen kost een PCR-test €50. Er is geen RIZIV-tegemoetkoming. Dit dient u ter plaatse te betalen, wij vragen u bij voorkeur om digitaal te betalen.

CTP-code

Heb je nog niet de kans gekregen om je te laten vaccineren, dan kan je van 28 juni tot eind september, twee keer een gratis PCR-test aanvragen. Vraag je code aan op www.mijngezondheid.be. Let op, die code is maar tien dagen geldig! Indien uw code niet meer geldig is op de datum van uw test, dan wordt de test niet meer terugbetaald! Hebt u reeds een afspraak gereserveerd, dan kan u alsnog uw CTP-code toevoegen!

Resultaat

Het laboratorium streeft naar een antwoordtijd binnen 24u.

Indien u het resultaat niet binnen de 24u ontvangt, willen we u vragen om in eerste instantie de spam folder van uw mailbox te controleren. Vervolgens kan u contact opnemen met het laboratorium Medina, 052 25 80 25.

Locatie

  • Oude Zandstraat 28, 9120 Beveren